Розкрито головний недолік майбутнього iPhone 14 Pro Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилося фотопорівняння актуальної моделі iPhone 13 Pro Max з макетом майбутнього iPhone 14 Pro Max. Про це повідомляє MacRumors.

Раніше ми розповідали про інсайди аналітика Мінґ-Чі Куо. Він вважає, що iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max отримають абсолютно нову основну ширококутну камеру з роздільною здатністю 48 Мп – для порівняння, зараз у всіх актуальних iPhone камера має роздільну здатність всього 12 Мп. Такі серйозні зміни змусять Apple збільшити товщину блоку камер на Pro-моделях iPhone 14.

Згідно з джерелом, у Twitter-акаунті fix Apple з’явився відеоролик, в якому автор порівнює макет iPhone 14 Pro Max з актуальною моделлю iPhone 13 Pro Max. Зважаючи на цей скріншот, у майбутніх «прошірок» буде досить серйозно виступати задня камера — набагато більше, ніж у 13-й лінійці. Якщо макет зроблено правильно, то різниця в товщині модулів може становити до 1 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей крок має ще один нюанс: ваші чохли від iPhone 13, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max навряд чи підійдуть до лінійки iPhone 14, оскільки корпус знову буде трохи перероблений. З іншого боку, є сумніви щодо доцільності переходу з 13 на 14 серію iPhone, оскільки зміни обіцяють бути вельми мінорними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.