Секретний смартфон LG в стилі iPhone X зняли на відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ізраїльське видання Ynet опублікувало відео за участю якогось “секретного” смартфона G7 Neo, зняте біля стенду LG на виставці Mobile World Congress 2018 у Барселоні. Що це за пристрій – нова модель корейського флагмана або ж просто демонстрація технологічних досягнень LG – до кінця незрозуміло.

З ролика стало відомо, що G7 Neo має 6-дюймовий OLED-дисплей (3120х1440) зі співвідношенням сторін 19: 5,9 і новомодної “бровою” у верхній частині, як у iPhone X. Усередині встановлені Snapdragon 845 – нова флагманська мобільна платформа від Qualcomm, 4 гігабайти оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої.

Спереду можна побачити 8-мегапіксельну селфі-камеру, ззаду – два 16-мп “очі” і сканер відбитків пальців. Ємність батареї – 3000 мА * ч. Дизайн смартфона LG вийшов вдалим: апарат має гарний темно-синій корпус і гладку скляну “спинку”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами автора VentureBeat і шанованого блогера (@evleaks) Евана Бласса, відображена на відео G7 Neo – ця модель, яка була скасована LG. У продаж вона ніколи не потрапить. Разом з нею, за його даними, компанія виставляла смартфони Q7 і V35, а також новий смарт-годинник.

Шанси, що G7 Neo є тим самим флагманом, який LG передумала випускати, дуже високі. Раніше корейські ЗМІ повідомляли, що після минулої на початку січня виставки CES віце-президент і глава компанії Чо Сон Чжин відмовився привозити смартфон на MWC і доручив команді, відповідальній за новинку, заново почати роботу над пристроєм.

Судячи з усього, топ-менеджер LG розчарувався у творенні власної фірми, порівнявши смартфон з продуктами конкурентів. За даними преси, апарат буде створюватися з нуля, причому назвати його можуть не G7, а якось по-іншому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.