Дизайн Xiaomi Mix Fold 2 продемонстрований надійним джерелом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Галузевий інсайдер Ice Universe опублікував у своєму блозі якісні зображення майбутнього складаного флагмана Xiaomi. Свіжий звіт він супроводжував коментарями про ціну і ключові відмінності новинки, що готується до релізу від попередника.

Згідно з рендерами, в частині конструкції апарат нагадуватиме пристрої серії Samsung Galaxy Z Fold. На зовнішньому дисплеї виразно видно врізану в матрицю фронталка, а ось на основному вона, схоже, розташовуватиметься під поверхнею екрана. Інсайдер зазначив, що рамки дисплей у Mix Fold 2 будуть помітно тоншими, ніж у моделі першого покоління. Щодо ціни — вона, за даними джерела, буде високою, але виправданою.

Раніше гаджет із кодовим номером 22061218C пройшов сертифікацію у китайського регулятора, завдяки чому стали частково відомі його специфікації. Він буде оснащений основним 8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2,5K і частотою оновлення до 120 Гц, процесором Snapdragon 8+ Gen1, накопичувачем на 512 ГБ в топовій конфігурації, а також 50-мегапіксельною основною камерою з оптикою Leica.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш точної інформації про технічні характеристики, вартість та офіційну дату анонсу майбутньої новинки інсайдер не повідомив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.