В iPhone передбачили появу рекордної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найдорожчі смартфони Apple матимуть 2 ТБ пам’яті.

Репортери ЗМІ зібрали ключові чутки про майбутні iPhone, реліз яких очікується у вересні. За словами автора, нові смартфони IT-бренду можуть отримати накопичувачі ємністю 2 ТБ. Якщо чутки правдиві, це буде рекордна кількість для телефону Apple. Однак такий об’єм пам’яті матиме лише найдорожчий пристрій у лінійці iPhone 14 Pro Max.

У 2021 році Apple випустила iPhone 13 Pro Max з рекордним на той час 1 ТБ пам’яті. Вартість пристрою становить 1599 доларів. Експерти також прогнозують, що не буде лотка для SIM-карти, який замінить вбудований інтерфейс eSIM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що новий смартфон отримає вдосконалену селфі-камеру з діафрагмою ƒ/1,9 і підтримкою автофокусу. Очікується, що топовий пристрій отримає ширококутну камеру з роздільною здатністю 48 мегапікселів.

Нарешті, репортер процитував повідомлення інсайдера Мін-Чі Куо про те, що пристрої серії iPhone 14 будуть оснащені вдосконаленою системою охолодження та камерою випаровування. Така система допоможе контролювати температуру гаджета під час інтенсивних завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.