Головна Смартфони Експерти назвали кращі топові смартфони минулого місяця

Експерти назвали кращі топові смартфони минулого місяця

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому випуску – довгоочікуваний флагман від компанії Samsung, ефектний скляний Nokia 8 Sirocco, а також симпатичний недорогий смартфон OPPO A83.

Samsung Galaxy S9 і S9 +

Samsung Galaxy S9 і S9 +

Цього місяця відбулася презентація однієї з найважливіших новинок року, на яку ще довго будуть рівнятись інші виробники. Смартфони Galaxy S9 і S9 + – це флагмани корейської компанії Samsung, що несуть в собі найдосконаліші на сьогоднішній день технологічні рішення.

Головними відмінностями від попередніх смартфонів цієї серії стали поліпшені камери, стереодинаміки від AKG і нові потужні процесори. Однак пристрої з Qualcomm Snapdragon 845 отримають тільки північноамериканські користувачі. У Європі будуть продаватися смартфони з процесором Exynos 9810.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера у обох флагманів на 12 Мп із змінною діафрагмою від f / 1,5 до f / 2,4. Нова конструкція сенсора тепер дозволяє записувати суперсповільнене відео з частотою аж до 960 кадрів в секунду. Також запроваджено нову систему шумоподавлення, яка аналізує серію знімків і на їх основі генерує кінцевий результат.

Завдяки появі стереодинаміків від AKG максимальний рівень гучності збільшився на 40%, а сам звук при цьому став чистішим, глибшим і реалістичнішим. У комплекті також йдуть якісні навушники від цієї ж компанії.

В Україну смартфони надійдуть в продаж тільки 16 березня, але передзамовлення можна оформити вже зараз. Зробити це найкраще на офіційному сайті Samsung .

OPPO A83

OPPO A83

OPPO протягом декількох років входить в п’ятірку найбільших виробників смартфонів. Однак в Україні ця марка поки мало відома. Можливо, ситуація зміниться після офіційного приходу китайської компанії на наш ринок, про який було оголошено зовсім недавно.

Новий смартфон OPPO A83 має все необхідне для того, щоб стати популярним. Він володіє сучасним дизайном, хорошим залізом і, найголовніше, цілком доступною ціною. Апаратна база OPPO A83 – восьмиядерний чіпсет MediaTek MT6763T, він же Helio P23. Точно такий же процесор, як і в більш дорогому OPPO F5. Об’єм оперативної пам’яті – 3 ГБ, вбудованої – 32 ГБ.

Не розчарують користувачів і фотоможливості смартфона. Основна камера на 13 Мп працює повільно, але зате дозволяє отримувати гарні знімки. Роздільна здатність фронтальної камери становить 8 Мп. Цього цілком достатньо для Селфі, тим більше що для поліпшення їх якості використовується фірмова програмна технологія SelfieTune.

Технічні характеристики OPPO A83

  • Дисплей: 5,7 дюйма, HD (1 440 × 720), LTPS IPS LCD.
  • Процесор: MT6763T Helio P23.
  • Пам’ять: 3 ГБ ОП і 32 ГБ ВП.
  • Камери: основна – 13 Мп, фронтальна – 8 Мп.
  • Акумулятор 3 180 мА · год.
  • ОС: Android 7.1.1 + ColorOS 3.2.

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco – це новий флагманський смартфон від компанії HMD Global, яка випускає телефони під брендом Nokia. Він має корпус з цілісного блоку нержавіючої сталі, обрамлений вигнутим склом Gorilla Glass. Товщина смартфона становить всього 7 мм, а по краях – 2 мм.

Апаратна платформа смартфона включає в себе SoC Qualcomm Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Крім цього, новинка отримала 5,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 2 560 × 1 440 пікселів, виконаний за технологією POLED. Операційна система – Android Oreo найсвіжішої версії.

Технічні характеристики Nokia 8 Sirocco

  • Дисплей: 5,5 дюйма, HD (1 440 × 2 560), POLED.
  • Процесор: Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835.
  • Пам’ять: 6 Гб оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої пам’яті.
  • Камери: основна – 12 + 12 Мп, фронтальна – 5 Мп.
  • Акумулятор: 3 260 мА · год.
  • ОС: Android Oreo.

Продажі Nokia 8 Sirocco стартують вже в наступному місяці. Ціна пристрою складе 749 євро(24,500 тис. гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: