Categories: Смартфони

Xiaomi Mi MIX 2S отримав сканер відбитків пальців в екрані і майже абсолютно безрамковий дисплей

Share

В ході виставки MWC 2018, яка закриється сьогодні, публіці так і не показали флагманський смартфон Xiaomi Mi MIX 2S, проте китайська корпорація чесно попередила про це журналістів ще минулого тижня, заздалегідь запросивши їх на презентацію новинки, яка трапиться вже в цьому місяці. Виробник не розкрив жодної інформації про технічне оснащення свого нового мобільного пристрою, однак на цей рахунок багато вже відомо.

Сьогодні соціальна мережа Weibo попала жива фотографія смартфона Xiaomi Mi MIX 2S, дивлячись на яку відразу стає зрозуміло, що цей флагман отримав сканер відбитків пальців прямо в екрані, а він, у свою чергу, є майже абсолютно безрамковим. На фото цього практично не видно, однак у телефоні немає бічної і верхньої граней, а нижній відступ зовсім невеликий – буквально 2-4 мм. Дактилоскопічний модуль вбудований прямо в дисплей, а це може означати тільки те, що екран телефону виготовлений з AMOLED-матриці.

Раніше у всіх смартфонах з модельного ряду Mi MIX компанія Xiaomi використовувала тільки класичні IPS-матриці. З виходом на ринок нової моделі, третьої за рахунком, все зміниться в кращу сторону. За попередньою інформацією, новинка зможе похвалитися 6.01-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18: 9, топовим 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графікою Adreno 630, а також 8 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Xiaomi Mi MIX 2S в топовій модифікації зможе похвалитися 256 ГБ постійної флеш-пам’яті, прямо як iPhone X. На задній кришці телефону, яка повинна бути виконана зі скла, користувачам вдасться виявити подвійну основну камеру з вертикальним розташуванням. Швидше за все, новинка позбудеться звичного 3,5 мм роз’єму для підключення навушників, проте інформація від ряду джерел щодо цього розходиться.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung готує нову модель преміального смарт-годинника

    За словами представників компанії, Samsung «прагне задовольнити попит на оновлення смарт-годинника за допомогою запуску нових…

    01.05.2024

    Nothing Phone (1) отримав оновлення з інтеграцією ChatGPT

    Nothing OS 2.5.5, випущена для Phone (2) і Phone (2a) минулого місяця, тепер доступна для…

    01.05.2024

    Біткоїн, який опустився до $59 тисяч, потягнув донизу й інші токени

    Середа, 1 травня, принесла власникам криптовалют не найкращі новини: BTC звалився з $70-71 тисяч до…

    01.05.2024

    Lifecell опинився в центрі скандалу через невдалий жарт

    На сторінці мобільного оператора Lifecell у соціальній мережі Х сталася справжня сварка. Пост, який замислювався, як смішний, став причиною…

    01.05.2024

    Суббренд Xiaomi розкрив подробиці про розумне кільце Amazfit Helio

    Ще в січні на виставці CES суббренд Xiaomi, Huami, представив смарт-кільце Amazfit Helio, призначене для…

    01.05.2024

    Оновився рейтинг найпотужніших Android-смартфонів за версією AnTuTu

    Розробники популярного бенчмарку опублікували новий рейтинг продуктивності Android-флагманів за підсумками квітня 2024 року. Список вийшов…

    01.05.2024