8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагмани Galaxy S9 були недавно представлені компанією Samsung , і користувачам хочеться в найдрібніших деталях розуміти, як новинки відрізняються від девайсів покоління 2017 року. Серед удосконалень Galaxy S9 є і ряд таких, які важко назвати помітними. Втім, непомітність цих відмінностей не робить їх менш важливими. Саме вони і були розглянуті.

Багато користувачів звернули свою увагу, що нові Galaxy S9 не надто відрізняються зовні від попередніх флагманів Galaxy S8. Зрозуміло, між девайсами є і помітні відмінності, що стосуються перш за все продуктивності, а не дизайну. Йдеться про змінну фокальної відстані новинки, що підтримує опцію Super Low Light, що забезпечує підвищену якість зйомки при слабкому освітленні. Відмінності нового покоління флагманів від компанії Samsung від Galaxy S8 вражаючі і незначні, були розглянуті Деніелом Петровим (Daniel Petrov) в ілюстрованій замітці, опублікованій ресурсом phonearena.com .

Якщо говорити про камеру нового девайса, то необхідно відзначити також режим суперсповільненої зйомки Super Slow Motion і можливість зйомки відео з роздільною здатністю 4K при швидкості 60 кадрів в секунду. Відзначається також більш зручне розташування сканера відбитків пальців, такі бажані цінителями якісного звуку стереодинаміки і більш сучасний і продуктивний чіпсет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для багатьох користувачів грає величезну роль навіть сам факт того, що в аксесуарах флагманської лінійки Galaxy S від південнокорейського технологічного гіганта вперше знайшла собі застосування трендова подвійна камера. Але є й інші відмінності нових смартфонів, які можуть бути навіть і непомітні на перший погляд. Проте багатьом шанувальникам найяскравіших і продуктивних на сьогоднішній день девайсів буде цікаво дізнатися і про них.

1. Більш товсте скло Gorilla Glass 5

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

Samsung укомплектувала екран свого нового флагмана товщим і міцним шаром скла Corning Gorilla Glass 5. Адже заміна екрану флагмана коштує більше 200 доларів США. І подібний технічний підхід робить ймовірність такого дорогого ремонту нижчою.

2. Підвищене співвідношення площі екрану до площі передньої панелі

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

Нові флагманські смартфони Galaxy S9 і S9 + дещо коротші і ширші попередніх моделей девайсів. Таким чином, верхня і нижня екранні рамки новинок стали тоншими. Бічні вигини також стали більш зручними для того, щоб тримати девайс в руці. Таким чином, на передній панелі Galaxy S9 «більше дисплея», ніж в Galaxy S8.

3. Відпрацьовані фізичні кнопки

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

Компанія Samsung зробила розташовані збоку фізичні кнопки Galaxy S9 і S9 + трохи товстіші і розташувала їх вище. Тепер вони простіше відчуваються користувачем в порівнянні з Galaxy S8 і S8 +, коли він тримає девайс однією рукою, оскільки немає необхідності дивитися на них.

4. Більш стійка до подряпин і красива металева рамка

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

Для виготовлення металевої рамки нових Galaxy S9 був використаний сплав, на якому буде залишатися менше подряпин в порівнянні з S8. І це ще одне, крім розглянутого вище більш товстого скла, якість нових флагманських смартфонів, що стосується підвищення їх міцності. Крім того, Samsung покрила металеву рамку своїх новинок Galaxy S9 і S9 + новим покриттям Satin Gloss, що дозволило уніфікувати колір металевої рамки і корпусу девайса.

5. Монолітно чорна передня панель

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

На відміну від Galaxy S8, чорний колір передньої панелі S9 безперервний від сторони до сторони девайса. Це підвищує естетичну привабливість девайса, оскільки чорний колір дисплея зливається з чорним кольором рамок, коли екран смартфона знаходиться у вимкненому стані.

6. Новий оптичний пульсометр, що вимірює «Heart Load Factor»

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

Відзначається, що у компанії Samsung були великі плани, що стосуються пульсометрів, якими вона оснащує свої девайси. У Galaxy S9 і S9 + знайшов собі застосування пульсометр, що надає більш детальну інформацію. Новий сенсор-пульсометр, яким укомплектовані флагмани S9 і S9 +, вимірює також і показник, який називають «Heart Load Factor».

Зрозуміло, смартфон не є медичним приладом, і ця його функція, як зазначається  «призначена тільки для задач здорового способу життя та фітнесу». Саме ті, хто займається фітнесом, і зможуть оцінити.

7. Горизонтальна розгортка екрану

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

Компанія Samsung саме в Galaxy S9 вперше представила горизонтальний (його також називають «ландшафтним») режим розташування призначеного для користувача інтерфейсу девайса, що дозволяє піктограмам додатків розташовуватися в залежності від поточної орієнтації телефону. Горизонтальний режим може виявитися особливо зручним, коли після перегляду відео користувач переходить на домашній екран або в розділ додатків для пошуку іншої програми.

8. Нові звуки

8 дрібних відмінностей Galaxy S9 від S8

Компанія Samsung створила 10 категорій рингтонів і звуків сповіщень, які звучать в стилі музичних уподобань користувача, чи подобається йому більше хіп-хоп, R & B або поп-музика.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.