Представлений OnePlus Nord 20 SE: камера 50 Мп та швидка зарядка за $199

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus непомітно представила новий смартфон Nord 20 SE, виставивши його на AliExpress без гучної рекламної кампанії. Недорогий апарат може похвалитися яскравим екраном, ємним акумулятором та підтримкою блоку живлення підвищеної потужності.

Гаджет оснащений 6,5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1612×720 пікселів, максимальною яскравістю 600 нит і врізаною у верхній лівий кут матриці фронталкою на 8 Мп. Його апаратна платформа включає процесор MediaTek Helio G35, 4 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач об’ємом 64 ГБ з можливістю розширення карткою microSD.

За автономність новинки відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою технології швидкого заряджання SuperVOOC потужністю 33 Вт. На задній кришці смартфона розмістилася подвійна камера з головним 50-мегапіксельним сенсором і датчиком глибини на 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших особливостей Nord 20 SE виробник відзначає наявність стереодинаміків і 3,5-мм аудіороз’єму, а також прошивку OxygenOS 12.1 на базі актуальної мобільної на ОС Android 12. Ціна пристрою становить $199, що робить його найдоступнішим смартфоном бренду. Старт продажу OnePlus Nord 20 SE запланований на 12 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.