Який смартфон купити замість Samsung Galaxy S22 Ultra: Тап-5 дешевших альтернатив

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S22 Ultra цілком заслужено займає верхні позиції урейтингу найкращих смартфонів, але через високу вартість не кожен може дозволити собі його купити.

Незважаючи на те, що Galaxy S22 Ultra має преміальні характеристики, пропонуючи вам яскравий дизайн, якісний екран і відмінний функціонал, існує безліч дешевших альтернатив, здатних стати гідною заміною цьому флагману.

В даний час ви можете вибрати смартфон, який нічим не поступатиметься Galaxy S22 Ultra, є варіанти і з не менш цікавим дизайном, і з відмінними можливостями системи камер, або навіть мають стілус, як у флагмана від Samsung .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Motorola Moto G Stylus 5G

Що можна зробити стилусом на смартфоні? Зручність у роботі з документами на Galaxy S22 Ultra завдяки використанню стілусу стає незаперечною.

На щастя, Samsung ніколи не був єдиним виробником смартфонів зі стілусом, наприклад смартфон Motorola Moto G Stylus 5G теж має стілус, а також хороші технічні характеристики середнього рівня.

Якщо ви волієте робити ручні нотатки або вам часто потрібно ставити свій підпис на документах, наявність стілусів, добре інтегрованих у смартфон, робить Moto G Stylus відмінним вибором.

Правду кажучи, зараз не можна не порадити до придбання Google Pixel 6a , тому що це версія Google Pixel 6 для тих, хто хоче заощадити ще більше.

Однак, незважаючи на привабливу ціну, можливості Pixel 6a не справляють сильного враження. Google Pixel 6 , хоч і за більш високої вартості, має функціонал набагато цікавіше.

На окрему увагу заслуговує функція Magic Eraser , яка додана компанією Google до камери Pixel 6 . Тим не менш, якщо ви хочете заощадити, Pixel 6a буде чудовим варіантом для шанувальників смартфонів від Google.

2. Google Pixel 6

Правду кажучи, зараз не можна не порадити до придбання Google Pixel 6a, тому що це версія Google Pixel 6 для тих, хто хоче заощадити ще більше.

Однак, незважаючи на привабливу ціну, можливості Pixel 6a не справляють сильного враження. Google Pixel 6 , хоч і за більш високої вартості, має функціонал набагато цікавіше.

На окрему увагу заслуговує функція Magic Eraser , яка додана компанією Google до камери Pixel 6 . Тим не менш, якщо ви хочете заощадити, Pixel 6a буде чудовим варіантом для шанувальників смартфонів від Google.

3. OnePlus 9

OnePlus 9 – відмінний універсальний смартфон. Можливо, він не виділяється своєю камерою, дисплеєм чи дизайном, але в жодному з цих аспектів він не на останньому місці.

Крім того, він оснащений великою батареєю та має відмінні характеристики. Одним словом, OnePlus 9 добре підійде для виконання як повсякденних, так і досить ресурсомістких завдань.

До того ж, можна зарядити смартфон до 100% приблизно за півгодини, використовуючи зарядний пристрій преміум-класу Warp Charge потужністю 65 Вт. Це функція, з якою не може зрівнятися навіть Galaxy S22 Ultra.

4. Samsung Galaxy A53

Якби лінійки Galaxy S не існувало, Samsung все одно змогла б зберегти свої позиції виробника вражаючих смартфонів середнього класу, завдяки вдалій лінійці Galaxy A .

Samsung Galaxy A53 – по суті найновіший пристрій у середньобюджетному сегменті ринку смартфонів, який люди зрештою купують, коли шок від цінника на Galaxy S22 Ultra змушує їх рухатися до виходу.

По продуктивності Galaxy A53 повільніше, ніж дорожчі пристрої лінійки Galaxy S , але все ж таки володіє деякими перевагами, пов’язаними з налаштуванням системи камер.

Якщо вам потрібен смартфон із великим гарним екраном, який зможе робити фотографії відмінної якості, Galaxy A53 – правильний вибір.

5. Apple iPhone SE

Можливо, ви не замислювалися про те, що смартфони від Apple можуть також стати вигідною альтернативою Galaxy S22 Ultra, але iPhone SE 2022 – це справді напрочуд потужний пристрій в лінійці Apple за доступною ціною.

Спереду він оснащений класичною кнопкою TouchID, але всередині знаходиться потужний процесор Apple A15 Bionic , аналогічний тому, що є у більш продуктивному iPhone 13.

Якщо ви хочете отримати доступ до екосистеми Apple з усіма ексклюзивними можливостями та супутніми аксесуарами, смартфон iPhone SE 2022 завдяки своєму потужному процесору здатний вам в цьому допомогти.

Невеликий підсумок

Якщо вам потрібен смартфон, який може все, вам, мабуть, потрібен Samsung Galaxy S22 Ultra.

Він швидкий, знімає чудові фотографії, виглядає фантастично і має стілус прихований усередині корпусу. Але ціна Galaxy S22 Ultra дуже висока, тому не кожен може дозволити собі його придбати.

Якщо ви хочете заощадити трохи грошей, не відчуваючи себе в чомусь обділеним, всі вищеперелічені варіанти самі по собі є чудовими смартфонами. Всі вони будуть чудовою альтернативою флагману Samsung Galaxy S22 Ultra, не виходячи за рамки вашого бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.