Всі моделі iPhone 14 оснастять об’єктивами з лінзами 7P для підвищення якості зйомки

Всі варіанти збирання iPhone 14 будуть укомплектовані об’єктивами, що використовують лінзи 7P. Вони мають підвищити якість зйомки.

Інсайдер Мінґ-Чі Куо уточнив, що самі датчики відрізнятимуться для різних збірок. iPhone 14 у дорожчих варіаціях будуть оснащуватися камерами на 48 MPx, а для інших передбачена установка датчика на 12 MPx. Повідомляється, що один із постачальників компанії Apple – Sunny Optical – підвищив обсяг поставок приблизно на 50-60%. Контракти передбачають оснащення преміальних версій моделі.

iPhone 14 та iPhone 14 Max показують приріст у 55-65%. Таке сталося на тлі появи масового шлюбу у разі виготовлення камер на майданчиках Yujingguang. Датчики почали тріскати, тому Apple передала виготовлення компонентів іншому підприємству. Поки що важко оцінити, наскільки самі об’єктиви збільшать якість зйомки, але оптика 7P здатна пропускати більше світла. Це збільшує рівень деталізації зображення під час зчитування сенсором. У результаті навіть за низького рівня освітлення виходитиме хороший кадр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.