Карщий на OnePlus. Відомий експерт протестував на міцність Nothing Phone (1)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор YouTube-каналу JerryRigEverything відомий своїм неординарним підходом до тестування смартфонів. Для нового Nothing Phone (1) він не став робити винятків: апарат пройшов випробування вогнем, ножем та голими руками, показавши свою справжню, а не паспортну «живучість».

Перед початком тестування блогер приділив увагу оригінальній упаковці пристрою, частину якої доведеться відірвати для вилучення гаджета, а також нестандартній скріпці для SIM-карти. Крім того, він протестував фірмове підсвічування Glyph на задній кришці новинки, що складається з 9000 світлодіодів. Однією з її особливостей стала підтримка різних світлових ефектів для різних подій (вхідні дзвінки, повідомлення про повідомлення тощо).

Покритий захисним склом Gorilla Glass 5 дисплей сюрпризів не зробив: помітні подряпини при обробці кернером з індексом твердості 6, і глибокі – після “сімки”. Алюмінієву рамку корпусу та металеві апаратні подряпати виявилося набагато простіше. Незважаючи на відсутність сертифікації IP, лоток для «сімки» отримав захисну силіконову вставку, що запобігає потраплянню всередину корпусу пилу та вологи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тест запальничкою OLED-дисплей пристрою пройшов без проблем, а ось змусити підекранний сканер вважати відбиток свого пальця Нельсон так і не зміг. Нарешті, блогер спробував зігнути гаджет – незважаючи на гучний тріск і невелике відшарування пластикової вставки для антени, той зберіг цілісність корпусу і продовжив нормально працювати. Наступний ролик «руйнівник смартфонів» пообіцяв присвятити розбиранню оригінальної новинки.

Радимо переглянути відео повністю:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.