Nothing Phone (2) втратить більшість фішок оригінальної моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними порталу The Mobile Indian, компанія Nothing працює над своїм другим смартфоном. Інсайдери навіть назвали його очікувані характеристики – і якщо витік виявиться вірним, любителів оригінальних дизайнерських рішень чекає не найприємніший сюрприз.

За даними джерела, новий смартфон втратить характерні світлодіодні смуги на задній кришці на користь звичайної скляної панелі. Крім того, з апарата зникне котушка бездротової зарядки – а ось ємність акумулятора зросте з 4500 до 5000 мАг. Потужність блока живлення при цьому не зміниться, і складе ті ж 33 Вт. Майбутній новинки також приписують захист корпусу від пилу та вологи за стандартом IP53.

В іншому Nothing Phone (2), як стверджують інсайдери, практично нічим не відрізнятиметься від попередника. Його дисплей, модель процесора та модуль камери залишаться тими самими, що й у оригінального пристрою. При цьому апарат коштуватиме дешевше за попередника — близько $417 за версію з мінімальною конфігурацією пам’яті. Можлива дата презентації пристрою наразі невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.