Названо найкращі моделі кнопкових телефонів без камери та інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На багатьох підприємствах діє режим, через який на них не можна проносити телефони з камерою та інтернетом. Що робити у такому разі, якщо потрібно бути на зв’язку? Купувати кнопковий телефон. Який? Про це й йтиметься у цьому матеріалі. У ньому зібрано 5 найкращих моделей без камери та інтернету. 

№5 – DIGMA Linx A106 

Мініатюрний апарат, який важить лише 65 грам, легко носити з собою у будь-якій кишені. Є підтримка двох сім-карт, скарг на прийом сигналу від користувачів немає. Також вони хвалять яскравий ліхтарик та гучний динамік, що забезпечує гарну чутність під час розмови. 

№4 – Nokia 105 SS (2019) 

Nokia 105 SS – один з небагатьох телефонів фірми, що нагадує гаджети старої Nokia, які виходили ще до того, як бренд перейшов у володіння HMD Global. Апарат виконаний із міцного пластику та оснащений 1.77-дюймовим екраном, на якому інформація відображається великим шрифтом. Ще один козир телефону – окремі прогумовані клавіші, за якими зручно потрапляти навіть у рукавичках.

№3 – Nokia 106 (2018) 

Ще один непоганий телефон без камери та інтернету. За дизайном він навіть більше схожий на олдскульні апарати бренду, завдяки яким він став відомим. Пластиковий корпус тут не такий надійний, але здатний пережити падіння на підлогу і не найакуратнішу експлуатацію. Тут встановлений великий 1.8-дюймовий дисплей, є два слоти під сім-карти та ємний АКБ на 800 мАг. 

№2 – VERTEX K213 

Головною особливістю цієї моделі є монструозний для класу акумулятор на 2800 мАг, здатний забезпечити близько місяця автономної роботи. Так, через це постраждали габарити девайсу, але без цього. Також у телефону є Bluetooth, підтримка флешок та двох сімок, ліхтарик, FM-радіо та величезний 2.4-дюймовий дисплей. 

№1 – TeXet TM-516R 

TeXet TM-516R – єдиний смартфон ціною 1000 грн, чий корпус захищений від вологи та пилу за стандартом IP68. Телефон можна кидати під воду і на асфальт – з ним все буде гаразд. Також у девайса є 2.4-дюймовий дисплей, два слоти під сімки та батарея на значні 1800 мАг. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.