У Xiaomi 12S Ultra виявили новий неактивований процесор – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi вже має чотири процесори власної розробки, а саме SoC Surging S1, процесор обробки зображень Surging C1, чіп швидкої зарядки Surging P1 і чіп управління акумулятором Surging G1.

Нещодавно випущений Xiaomi 12S Ultra отримав Surging P1 та Surging G1, які дозволяють продовжити термін служби батареї та значно підвищити ефективність зарядки. Однак в ході нового розбирання з’ясувалося, що в Xiaomi 12S Ultra насправді встановлено процесор Surging C2, який захований серед двошарової материнської плати і його важко побачити відразу.

Тобто в Xiaomi Mi 12S Ultra вперше використовуються три чіпи власної розробки Xiaomi. На момент презентації Xiaomi взагалі не згадала Surging C2, при цьому чутки про цей процесор ходили досить давно. Він згадувався у коді MIUI, пов’язаному з Xiaomi Mi 12 Ultra, ще у травні цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський інсайдер Ice Universe, який злив масу достовірної інформації про різні смартфони, прокоментував це:

У Xiaomi 12S Ultra є пасхалка, яка є процесором Xiaomi C2, що відповідає за обробку зображень, але в даний час він не включений. Xiaomi проводить фінальне тестування, а потім увімкне його за допомогою оновлення програмного забезпечення.

Ice Universe одним з перших розповів про смартфони з екранами-водоспадами, про чубчик в iPhone X, про новий дизайн iPhone 14 і про 200-мегапіксельний датчик зображення Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.