MIUI 14 для смартфонів Xiaomi отримає кардинально новий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прошивка MIUI 14 отримає найзначніші, з часів MIUI 12, зміни в інтерфейсі користувача. Про це йдеться одразу у кількох останніх звітах MIUI Beta.

Згадані доповіді випускаються учасниками фірмової програми тестування щотижня. Користувачі, що рапортують про хід випробувань, вказують на жирний шрифт і «картковий» інтерфейс оболонки, який (цитата) «виглядає дуже свіжо і сучасно».

Зазначається, що дизайн «Галереї», «Годинник» та «Сховища додатків» зазнав радикальних змін. У фірмовому скіні з’явилося кілька нових функцій на кшталт «підтримки пухирцевих повідомлень». Ця опція гарантовано буде доступна для планшетів та «розкладачок», а ось її поява на звичайних смартфонах під питанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наступній ітерації оболонки з’явиться підтримка Qualcomm LE Audio, опція розпізнавання тексту і «захист від шахрайства». “Галерея”, у свою чергу, приросте функцією “Цього дня”. Також користувачам обіцяна можливість видалення програми «Годинник».

Орієнтовна дата виходу MIUI 14 у стабільному виконанні – листопад-2022. «Партнером» прошивки по церемонії презентації може стати Xiaomi 13, який працюватиме від поки що не презентованого чіпсету SD 8 Gen 2 SoC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.