Як виглядатиме новий режим “always-on” у дисплеях iPhone 14 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційного анонсу ще не було, але багато інсайдерів говорять, що дисплей iPhone 14 Pro буде підтримувати постійно включений режим, так звана функція “always-on”, яка зустрічається повсюдно в Android-смартфонах. І завдяки журналу оновлень iOS 16 видання 9to5mac змогло продемонструвати, як це буде виглядати.

Режим “always-on” дозволяє системі постійно відображати на екрані деяку інформацію, наприклад годинник, споживаючи при цьому дуже мало енергії акумулятора.

9to5Mac виявив численні згадки про підтримку постійно увімкненого дисплея в iOS 16, що підтверджує всі чутки про iPhone 14 Pro. Існує навіть внутрішній режим, який Apple використовує для тестування always-on на iPhone 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли мова заходить про смартфони Android з постійно увімкненим дисплеєм, ця функція працює практично однаково у всіх. Ви отримуєте чорний екран з годинником та іноді віджетами. Однак, можливо, Apple працює над чимось складнішим для iPhone 14 Pro.

На основі внутрішніх файлів iOS 16 beta 4, 9to5Mac виявив, що системні шпалери вже готові для цього нового режиму. Рідні шпалери системи тепер мають новий стан під назвою “Сон”, який має дуже темні та бляклі елементи.

Як тільки користувач вимкне екран iPhone 14 Pro, шпалери перейдуть у стан “Сон”. Видання вдалося відтворити нову поведінку, яку ви можете побачити нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.