Нова корисна функція iOS 16 працюватиме несподіваним чином

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З релізом четвертої бета-версії iOS 16 для розробників Apple змінила функцію редагування повідомлень у фірмовому месенджері iMessage. Так, у цій версії користувачі не зможуть приховати від усіх свої помилки, а кількість редагування тепер обмежена.

Реклама

У iOS 16 було додано довгоочікувану можливість редагування надісланих повідомлень та скасування їх надсилання за допомогою програми «Повідомлення», але в новій бета-версії Apple внесла важливі зміни у роботу цих функцій. Зокрема, якщо раніше можна було скасувати відправлення повідомлення протягом 15 хвилин, то тепер користувач має лише 2 хвилини.

На можливість редагування повідомлення дається 15 хвилин з моменту відправки, але максимум його можна змінити лише п’ять разів, після чого опція стає недоступною. Але набагато цікавіше те, що тепер при натисканні на напис «Виправлено» можна переглянути історію змін. Таким чином, одержувач завжди зможе побачити початковий вигляд зміненого повідомлення. 

Функція все ще перебуває на стадії тестування, як і сама прошивка iOS 16, так що до релізу Apple може ще раз переглянути її роботу. 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ