Експерти на прикладі OnePlus Ace Pro пояснили необхідність у смартфоні 16 Гб ОЗП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні експерти пояснили необхідність ОЗП об’ємом 16 Гб у смартфоні на прикладі передового OnePlus Ace Pro. Цей пристрій оснастили однокристальною системою Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Експерти провели перевірки за участю смартфонів, які отримали однаковий процесор, але різний обсяг ОЗП. Фахівці запустили на цих пристроях по 30 програм. Під час тестування гаджету OnePlus Ace Pro швидше за своїх конкурентів справлявся з поставленими завданнями. За рахунок ОЗП об’ємом 16 Гб програми на цьому смартфоні вдавалося запускати миттєво на відміну від інших девайсів. На OnePlus Ace Pro швидше, ніж у конкурентів, проходив процес перемикання між додатками.

Виробник проведе офіційну презентацію згаданого смартфона 3 серпня. Очікується, OnePlus Ace Pro оснастять AMOLED-екраном розміром 6,7 дюйма формату Full HD + з роздільною здатністю 1080 на 2400 пікселів і частотою оновлення 120 Гц. Гаджет отримає внутрішнє сховище об’ємом 128-512 Гб залежно від комплектації. Смартфон вийде з потрійною відеокамерою на 50+8+2 Мп та «фронталкою» на 16 Мп. Девайс оснастять живильною батареєю на 4880 мАг за допомогою швидкої зарядки потужністю 150 Вт. Пристрій функціонуватиме під керуванням Color OS 12.1 на базі Android 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.