Представлена ​​операційна система Huawei HarmonyOS 3.0 з великою кількістю змін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила нову версію власної операційної системи, котра отримала назву HarmonyOS 3.0. З цим оновленням розробники покращили продуктивність системи, конфіденційність та безпеку, а також додали інші функції. Система стане доступною для багатьох продуктів, починаючи з вересня.

Розробники називають шість основних змін, які стосуються використання різними терміналами, екології системи, універсальної карти, безперебійної роботи, конфіденційності та безпеки, а також доступності інформації.

HarmonyOS 3 HyperTerminal підтримує спільну роботу 12 типів інтелектуальних пристроїв. До них відносяться принтери, розумні окуляри та автомобілі. Крім смартфонів, центральними пристроями HyperTerminal можуть стати такі пристрої, як розумні екрани та ПК з Windows 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер HarmonyOS 3 підтримує комбінацію та спільну роботу більшої кількості інтелектуальних пристроїв. При цьому платформа Harmony Zhilian забезпечує різноспрямоване покриття, роблячи екологію багатшою, а будинок розумнішим.

ПК, монітори та гарнітури можуть працювати разом. Наприклад, при роботі на ПК екран може поділятися на дві частини. Одна з них відображатиме вміст комп’ютера, а інша – екран телефону. Ця функція також забезпечує плавнішу спільну роботу різних пристроїв, таких як принтери та смартфони.

Система поставляється з ігровим двигуном Super Frame. За рахунок нього енергоспоживання рендерингу графіки знижується на 11%, а оперативний відгук додатків управління суперпам’яттю покращується на 14%. Іншими словами, HarmonyOS 3.0 працюватиме плавніше на більшій кількості пристроїв з невеликим об’ємом пам’яті.

Розумний екран Huawei став центром розумного будинку. Ви можете використовувати пульт дистанційного керування для перемикання між динаміками та навушниками. Плюс через телевізори можна продати крос-термінальну оплату. Система поставляється із власним інтелектуальним помічником, який значно спрощує усі операції. Ви можете використовувати голосові команди, щоб увімкнути музику або дізнатися прогноз погоди.

Huawei постачає програмне забезпечення деяким китайським автовиробникам. Тепер інтелектуальна кабіна HarmonyOS підтримує супер-робочий стіл. Простіше кажучи, мобільні програми можна буде використовувати на екрані автомобіля.

HarmonyOS 3 додатково покращує архітектуру системи, а також конфіденційність та безпеку користувачів. Це була одна з основних причин, через які уряд США заборонив Huawei. Вони говорили, що компанія використовує свої пристрої та програмне забезпечення для збирання різної інформації про громадян США. Тепер Huawei приділяє більше уваги конфіденційності та безпеці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.