Google дозволить вам вирішувати, якими будуть нові смартфони Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google має намір прислухатися до думки споживачів щодо подальшого розвитку лінійки смартфонів Pixel. Про це представники компанії написали на сторінках порталу Reddit, попросивши клієнтів розповісти, що саме їм не подобається в моделях актуального покоління і що, на їхню думку, слід було б змінити.

За словами представників Google, таким чином компанія розраховує отримати максимально релевантний зворотний зв’язок, але не гарантує, що хоча б одна запропонована функція буде реалізована в наступній моделі. Проте, якщо ваша ідея здасться розробникам вартою уваги, є невеликий шанс, що її втілять в життя.

Судячи з усього, представники компанії зацікавлені в зборі ідей, що стосуються виключно інтерфейсної складової смартфонів. Іншими словами, чи є сенс просити розробників оснастити майбутню модель додатковим слотом для SIM-карт, тепловізором або камерою зі змінним показником апертури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший інтерес у розробників викликають функції, так чи інакше пов’язані з автоматизацією. Наприклад, представникам компанії сподобалася ідея самостійного переведення смартфона в режим «У літаку» при посадці на борт літака або нагадування про необхідність відключити звук в театрі або на роботі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОhttps://androidinsider.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.