Камери майбутніх пристроїв Google розсекречені ентузіастом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Google анонсував смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro ще на I/O 2022, інформації про них майже немає. Розробник Куба Войцеховскі ( @Za_Raczke ) вивчив код Google і виявив подробиці не тільки про смартфонах, але й про інших, поки ще не вийшли гаджети пошукового гіганта.

За словами розробника, в Pixel 7 і Pixel 7 Pro використовується одна основна камера з 50-мегапіксельним сенсором ISOCELL GN1 і ультраширокоугольная на 12 Мп (IMX381). Pro-версія додатково отримає телекамеру з 48-мегапіксельним сенсором Samsung GM1. Фронталка в обох апаратах буде така ж, як і в Pixel 6 Pro, — сенсор Samsung 3J1 з роздільною здатністю 11 Мп. У коді також було знайдено згадування невідомого пристрою з кодовою назвою Lynx. Припускається, що це смартфон для внутрішніх тестів. У нього 50-мегапіксельна основна камера (ISOCELL GN1) і 64-мегапіксельна додаткова камера (IMX787), а для себе використовується 13-мегапіксельний модуль IMX712.

Розробник також стверджує, що виявив деталі камери майбутнього складного пристрою від Google. У нього буде 50-мегапіксельна камера (ISOCELL GN1), 12-мегапіксельна (IMX363) і ще одна 12-мегапіксельна (IMX386). У якості фронтальної камери буде використовуватися сенсор IMX355 на 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Войцеховскі виявив, що планшет Pixel Tablet, реліз якого запланований на наступний рік, отримає одну задню та одну фронтальну камеру — вони будуть з 8-мегапіксельним сенсором IMX355.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.