GearBest влаштовує розпродаж смартфонів Xiaomi і не тільки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ні для кого не секрет, що Xiaomi випускає якісні недорогі смартфони, які користуються завидною популярністю в Україні. Найдешевше, як правило, купувати їх в китайських онлайн-магазинах, але якщо дочекатися розпродажів, які зазвичай влаштовують напередодні великих свят, можна урвати заповітний пристрій ще дешевше. І не тільки від Xiaomi, а й від інших відомих китайських виробників.

Реклама

Онлайн-магазин GearBest влаштовує розпродаж, в рамках якого можна, наприклад, придбати новенький Redmi 5 Plus з 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ вбудованої всього за 4,800 гривень. Девайс має 5,99-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю FullHD + (2160 x 1080 пікселів), процесор Snapdragon 625, акумулятор на 4000 мАг. Акція вже почалася і триватиме до 00:00 1 березня (за київським часом).

Або ось, бюджетник Redmi Note 5A можна урвати за 5,830 тис. гривень замість звичайної ціни. Так, технічні характеристики у смартфона не флагманські (2 ГБ оперативної пам’яті і 16 ГБ вбудованої), але за ці гроші складно знайти кращу пропозицію.

У розпорядженні нашої редакції виявилися і секретні купони на популярні китайські смартфони. Так, OUKI10 дає можливість придбати OUKITEL K10 за ціною близько 8,600 тисяч гривень (поспішайте, кількість обмежена), а NUBIAZ17M надає дуже хорошу знижку на смартфон Nubia Z17 Mini 4G, який вартує близько 6 тисяч гривень .

Ну а якщо хочеться «гульнути», радимо звернути увагу на OnePlus 5T, який також бере участь у розпродажі за ціною 14 300 гривень . Цей смартфон не потребує представлення: як то кажуть, за такою ціною треба брати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: