Смартфон Google змогли розблокувати чужими пальцями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стало відомо, що новий смартфон Google Pixel 6a має проблеми з безпекою — він розблокується за допомогою незареєстрованих відбитків пальців.

Два відео YouTube-відео показують, що навіть люди, біометричні дані яких не збережені на Pixel 6a, можуть його розблокувати. У першому відео від Geekyranjit смартфон розблокується двома великими пальцями, хоча зареєстровано лише один. Друге відео від Beebom взагалі показує, як група людей може розблокувати пристрій, незважаючи на те, що на ньому є тільки два зареєстровані відбитки пальця.

Така проблема є, схоже, не у всіх Pixel 6a. Ймовірно, це може бути апаратний дефект.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.