Samsung може створити 450-Мп камеру для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще недавно Samsung представила два 200-мегапіксельні сенсори ISOCELL, жоден з яких поки не використовувався у смартфонах Galaxy. Проте компанія вже працює над ще одним датчиком, і, зважаючи на все, він може мати дозвіл 450 мегапікселів.

Samsung нещодавно подала заявку на реєстрацію товарного знаку «Hexa2pixel» у Кореї та Європі. І хоч 450 Мп у заявці не згадуються, є підстави припускати, що може йтися про них.

Справа в тому, що існуючий датчик ISOCELL HP1 має роздільну здатність 200 Мп, але може перемикатися в режим 50 Мп з поєднанням пікселів Tetra2pixel. Імовірно, Hexa2pixel – це нова технологія бінгінгу, яка працює аналогічно Tetra2pixel, за винятком того, що об’єднує більше пікселів в один.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У будь-якому випадку це не означає, що Samsung представить сенсор на 450 Мп найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.