MIUI 14 отримають понад 100 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чергу чуток про вихід нової прошивки, що готується, Xiaomi поповнив звіт китайського ресурсу Mydrivers, що опублікував неофіційний список пристроїв, які зможуть перейти на свіжу версію оболонки. Перелік виявився значним – він включає більше сотні гаджетів Xiaomi та Redmi.

За даними джерела , компанія вже проводить закрите тестування MIUI 14, а її анонс може відбутися 16 серпня, на честь 12-ї річниці самої прошивки. При цьому випуск релізної версії відбудеться лише наприкінці 2022-го зі стартом продажів серії смартфонів Xiaomi 13. Очікується, що на свіжу версію оболонки зможуть перейти всі моделі Android 12, які раніше отримали.

Варто зазначити, що зі списку «вилетіли» багато застарілих гаджетів, включаючи Xiaomi Mi 9 Pro та Mi CC9 Pro. Крім того, видання не наводить інформації щодо пристроїв POCO — але з огляду на те, що більшість гаджетів бренду є «клонами» Redmi, потрібні паралелі провести нескладно. Сама Xiaomi поки не публікувала жодних офіційних даних про терміни випуску MIUI 14 та її сумісність зі своїми смартфонами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.