Замовлення на Pixel 6a вже відкриті – де купити новий флагманський телефон Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство Pixel 6 розширилося за рахунок Pixel 6a, що пропонує ряд розумних функцій за нижчою ціною, зберігаючи при цьому функціональність своїх старших братів.
Цим більш доступним смартфоном Google доставляє найкраще із сімейства Pixel 6 більшій кількості людей. В основі його продуктивності лежить процесор Tensor, що прискорює ІІ, однаковий у всіх трьох членах сімейства. Єдину внутрішню конфігурацію з ним утворюють 6 ГБ ОЗП та 128 ГБ вбудованого накопичувача.

OLED-екран з 6,1 дюймовою діагоналлю, що дозволяє FHD+ і частотою регенерації 60 Гц робить Pixel 6a найменшим членом сімейства. Технології Fluid Display, яка існує в інших двох моделях, тут немає.

Батарея 4410 мАг доповнена функціями, що дозволяють визначати кращі програми користувача та розставляти їх пріоритети в періоди низького енергоспоживання. Її швидка провідна зарядка за лічені хвилини дозволяє набрати енергію, достатню на кілька годин витрачання. З налаштуванням опції Extreme Battery Saving можна продовжити час витрачання до 72 годин на одній зарядці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фазове детектування використовується для визначення фокусної відстані на задній камері цього апарата, що має два об’єктиви – основний на 12,2 Мп і широкоширокий на 12 Мп. Селфі-камера має роздільну здатність 8 Мп.

Мікросхема Titan M2 і ядро ​​безпеки Tensor підвищують стійкість Pixel 6a до кібератаків. Він також містить дактилоскопічний датчик на екрані для розблокування. Доступні оновлення безпеки терміном до п’яти років.

Pixel 6a зберігає той же дизайн, що і серія Pixel 6, з модулем камери, розташованим горизонтально посередині двох смуг на задній стороні і виконаним з 3D-формозом композитного матеріалу. Скляний захист Gorilla Glass 3 встановлений спереду.
Зараз смартфон можна замовити за $449 на Amazon або безпосередньо в магазині Google. Він з’явиться у продажу 28 липня у білому, темно-сірому та шавлієвому відтінках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.