Опубліковано ціни майбутнього OnePlus 10T

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійське видання Pricebaba розкрило ціни на всі три варіанти OnePlus 10T і назвала дату початку продажів смартфона в країні. Індія не славиться ізольованістю, тому можна очікувати появи смартфона на інших ринках за такою ж ціною.

За словами джерела видання, OnePlus 10T коштуватиме 49 999 рупій ($626) за варіант з 8 ГБ ОЗП та 128 ГБ вбудованої пам’яті, 54 999 рупій ($688) за модель з 12 ГБ ОЗУ та 256 ГБ вбудованої пам’яті та 5 ) за максимальний варіант з 16 ГБ ОЗП та 256 ГБ вбудованої пам’яті. Джерело уточнило, що ціни можуть відрізнятися на 1000 рупій ($13).

За чутками, OnePlus 10T працюватиме на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Крім того, смартфон буде оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм FHD+ з частотою оновлення 120 Гц, а також акумулятором ємністю 4800 мАг з підтримкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується фото, очікується, що OnePlus 10T буде оснащений потрійною камерою на задній панелі з основною на 50 МП, надширококутним об’єктивом 16 МП і макрокамерою 2 МП. Спереду буде встановлена ​​32-Мп селфі-камера.

OnePlus 10T надійде у продаж в Індії 6 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.