Модулі камери iPhone 14 та iPhone 14 Pro показали наживо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися фотографії блоку основної камери серії iPhone 14, включаючи iPhone 14/iPhone 14 Max та iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max. Їх опублікував надійний інформатор Digital Chat Station.

Раніше відомий аналітик Apple Мінг-Чі Куо заявив, що в смартфонах iPhone 14 Pro використовуватиметься 48-мегапіксельна основна камера.

На фото видно, що між об’єктивами практично немає зазору. Тобто модулі камери будуть значно більшими, ніж у попередньому поколінні. Очікується, що оптична форма сенсора основної камери iPhone 14 Pro буде збільшена до 1/1,3 дюйма, пікселі матимуть розмір 1,22 мкм.

Ці зміни призведуть до підвищення ціни. За чутками, ціна iPhone 14 Pro буде починатися з 1100 доларів, що на 100 доларів більше, ніж iPhone 13 Pro. Презентація новинок очікується у вересні цього року.

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K50 та Xiaomi 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.