Найкращий смартфон Xiaomi виявився не найміцнішим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий ютубер Зак Нельсон, автор каналу JerryRigEverything дістався головного флагмана Xiaomi – 12S Ultra. Смартфон піддався стандартним випробуванням на міцність і, на жаль, пройшов не всі з них.

Щодо стійкості екрану до подряпин у Xiaomi 12S Ultra все стандартно – не гірше і не краще, ніж у інших смартфонів. Шкіряну задню панель, звичайно, краще дряпати. Підпалювати екран теж не варто – на відновлення у нього піде якийсь час.

І нарешті найцікавіше тест на вигин. Зак спочатку зазначив, що телефони Xiaomi завжди переживали цю частину випробувань. Він почав згинати Xiaomi 12S Ultra і в якийсь момент смартфон хруснув. Візуально корпус, мабуть, надто погнувся. Проте Зак підсумував, що це не катастрофа, і смартфон продовжив працювати. Переглянути відео можна за цим посиланням .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.