Головна Смартфони П’ять телефонів, на які схожий Nothing Phone (1)

П’ять телефонів, на які схожий Nothing Phone (1)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nothing Phone 1 вийшов уже кілька тижнів тому після кількох місяців тизерів та очікувань чогось нового. Ми зараз не будемо знову говорити про те, що він не такий вже й принципово новий, а якщо прибрати підсвічування, то це взагалі буде звичайний телефон. Натомість поговоримо про те, що ж повинен замінити собою цей смартфон або на що схожий Nothing не на вигляд, а по суті. Він оснащений чіпсетом Snapdragon 778G Plus, батареєю ємністю 4500 мАг та OLED-екраном з частотою 120 Гц. На жаль, він доступний не скрізь. З іншого боку, і більшість смартфонів із наведеного нижче списку можна купити лише за паралельним імпортом або у перекупників. Починайте.

Найкращі альтернативи прозорого телефону Nothing

Google Pixel 6a – новий Піксель

Pixel 6a насправді не доступний для придбання на момент написання статті. Зараз на нього тільки приймаються замовлення. Смартфон середнього класу від Google надійде у продаж 28 липня. І він безперечно є однією з кращих альтернатив Nothing Phone на ринку.

Модель середнього класу пропонує такі функції, як потужний процесор Tensor, ступінь захисту IP67 , акумулятор ємністю 4410 мАг і систему з двома задніми камерами з відмінним програмним забезпеченням. Додайте п’ять років оновлень безпеки та ви отримаєте гарну пропозицію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це не означає, що Pixel 6a ідеальний за ціною, оскільки йому не вистачає бездротової зарядки, швидкої зарядки (є максимум 18 Вт) і вищої частоти оновлення екрана. Це значні недогляди у 2022 році, особливо в порівнянні з Nothing Phone 1. Але для деяких людей це не проблема.

Samsung Galaxy A53 – найкращий недорогий Samsung

Останні кілька телефонів Samsung Galaxy A5x були відмінними пристроями середнього класу і Galaxy A53 5G продовжує цю тенденцію. Він оснащений чіпсетом Exynos 1280 середнього класу, який не такий потужний, як процесор Nothing Phone 1, але все ж таки підходить для повсякденних завдань і деяких просунутих ігор. Ви також отримуєте аналогічну OLED-панель із частотою 120 Гц.

В іншому Galaxy A53 5G виділяється на тлі пристрою Nothing завдяки класу водонепроникності IP67. Інші прикметні особливості включають: акумулятор ємністю 5000 мАг , чотири роки оновлень ОС та п’ять років виправлень безпеки. А також у нього система із чотирма задніми камерами (64 Мп з OIS, 12 Мп надширококутна, 5 Мп для макрозйомки, 5 Мп для глибини).

При цьому в телефоні Samsung відсутня бездротова зарядка, а провідна має потужність 25 Вт , що не так вже й швидко. Але це, як і раніше, одна з кращих альтернатив Nothing Phone 1 з точки зору доступності.

OnePlus Nord 2T – недорогий OnePlus

OnePlus Nord 2T є гарною альтернативою для споживачів. З його виходом компанія привнесла кілька приємних доповнень та змін до свого третього основного телефону Nord.

OnePlus використовує тут чіпсет Dimensity 1300, який більш менш відповідає тому ж рівню, що і Snapdragon 778G Plus всередині Nothing Phone 1. Так що він повинен відмінно справлятися з більшістю складних ігор і звичайних завдань. В іншому Nord 2T також включає такі функції, як: 6,43-дюймовий OLED-екран з частотою 90 Гц і акумулятор ємністю 4500 мАч з зарядкою 80 Вт.

Nord 2T має ту ж 50 Мп основну камеру IMX766 , що і Nothing, в той час як надширока 8 Мп камера та 2 Мп монохромний об’єктив доповнюють пакет задньої камери. На жаль, у телефоні відсутні такі функції, як бездротова зарядка та офіційний рейтинг IP.

Звичайно, багато з цих характеристик дуже схожі на Nord 2 2021 року, який, якщо ви зможете знайти його у продажу, є ще вигіднішою покупкою.

Poco F4 – телефон для всіх

Ті, хто чекає серйозних оновлень від Poco F4 в порівнянні з Poco F3, можуть бути розчаровані, але це, як і раніше, чудовий телефон середнього класу, який підійде майже всім.

Телефон Poco оснащений чіпсетом Snapdragon 870 з продуктивністю флагманського рівня, панеллю OLED FHD+ з частотою 120 Гц, захистом від бризок IP53, батареєю ємністю 4500 мАч та провідною зарядкою 67 Вт . Телефон також оснащений основною камерою на 64 Мп з оптичною стабілізацією зображення, надширококутним об’єктивом на 8 Мп та макрооб’єктивом на 2 Мп.

Щоправда, багато хто не оцінить системну рекламу, хоча здебільшого її можна відключити. А ще в цьому телефоні нічого не зрозуміло щодо зобов’язань щодо оновлення. Але за свої гроші це все одно чудовий телефон.

Apple iPhone SE (2022) – найдешевший iPhone

iPhone SE (2022) — ще один пристрій, що заслуговує на увагу, особливо, якщо ви не проти залишити екосистему Android. Цей телефон також можна поставити в один ряд із Nothing Phone 1.

За свої гроші ви отримуєте кілька корисних функцій, у тому числі: водонепроникність IP67, гідну задню камеру, потужний процесор на рівні Snapdragon 8 Gen 1, бездротову зарядку та оновлення програмного забезпечення протягом 5-7 років. Цей смартфон компактний, хоч не всі оцінять товсті рамки.

Проте iPhone SE 2022 йде на кілька компромісів, щоб досягти цієї цінової категорії. По-перше, тут немає додаткової задньої камери, OLED-панелі та високої частоти оновлення. Крім того, в базовій моделі всього 64 ГБ пам’яті, а батарея у нього крихітна в порівнянні з Nothing Phone 1. Але я користувався цим телефоном, і насправді не все так погано, як здасться, якщо поглянути на його ємність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: