У мережу злили першу інформацію про Samsung Galaxy A54, A34 та A24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони серії Galaxy A від Samsung останні кілька років мають підвищений попит. Нинішнє покоління почало продаватися лише навесні, але в мережі вже з’явилася перша інформація щодо майбутньої лінійки. А точніше, трьох її представників – Galaxy A54, A34 та А24. Про це повідомляє  Gizmochina.

Ймовірно, Samsung має намір відмовитися від датчиків глибини в блоках основних камер. Натомість у компанії зосередяться на інших фотомодулях. З причин можливої ​​відмови називають їхню фактичну марність. Якщо точніше, то за джерелом корейці оцінили його як «малопридатний для використання».

Втім, у цьому є певна лукавство. У нинішньому та попередньому поколіннях апаратів Galaxy A такий датчик встановлювався. Багато представників лінійки оснащувалися таким набором камер: основною, надширококутною, макрокамерою та датчиком глибини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є дані про дозвіл фотомодулів. Наприклад, Galaxy A24 може отримати датчики на 50 Мп, 8 Мп та 5 Мп. А34 – аналогічний набір, але основний на 48 Мп. Galaxy A54, ймовірно, оснастять головним датчиком роздільною здатністю 50 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.