Топ-10 найбільш потужних у світі смартфонів 2018 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен виробник, коли мова заходить про телефон топового рівня, прагне зробити його максимально продуктивним. Для цього в хід йдуть всі засоби, починаючи, звичайно, від апаратних і закінчуючи програмними. Популярний бенчмарк AuTuTu проаналізував дані про більш ніж 200 топових смартфонах, випущених до кінця 2017 року, після чого зумів визначити найпотужніші з них.

На основі наявних в його базі даних, бенчмарк AuTuTu з високою точністю визначив найпотужніші в світі смартфони під управлінням операційної системи Android на 31 січня. Лідируючу сходинку посів флагман Huawei Mate 10 Pro, основою якого є 8-ядерний чіп Kirin 970. Зустріти цей процесор можна і в класичному Mate 10, який зайняв другу позицію в рейтингу.

Більше того, на третьому місці опинився флагман Huawei Honor View 10 (V10), який також володіє цим процесором. Все це говорить про явну перевагу процесора Kirin 970 від HiSilicone над рішеннями Snapdragon 835 і Exynos 8895. На четвертій і п’ятій позиціях опинилися флагманські смартфони OnePlus 5 і OnePlus 5T, тоді як на шостому рядку розташувався телефон Nubia Z17 .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьоме і восьме місця завоювали Xiaomi Mi 6 і Xiaomi Mi Mix 2. На дев’ятій позиції опинився Samsung Galaxy Note 8, а слідом за ним, на самому останньому місці, йде Samsung Galaxy S8 +. Всі мобільні пристрої з цього модельного ряду оснащені процесором Snapdragon 835, Kirin 970 або ж Exynos 8895. Як легко можна помітити, назвати різницю в продуктивності всіх телефонів з топ-10 найпотужніших мобільних пристроїв на базі Android на початку 2018 року не можна, так як обчислювальна потужність кожного не відрізняється більш ніж на 10%.

У цьому році все зміниться, оскільки вже зовсім скоро на полиці магазинів надійдуть телефони на базі чіпів Snapdragon 845 і Exynos 9810. Одним з перших телефонів, який зможе похвалитися цими процесорами, стане Samsung Galaxy S9. Його анонс трапився кілька днів тому, і вже зараз всі охочі можуть ознайомитися з його продуктивністю . Продажі телефону стартують в березні, а зараз на нього можна оформити попереднє замовлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.