OnePlus 10T вийде 3 серпня. Це буде перша модель OnePlus з 16 ГБ ОЗП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus розкрила дату анонсу свого наступного флагмана – OnePlus 10T. Прем’єра пристрою відбудеться у Нью-Йорку 3 серпня. І хоча сама компанія поки не розкриває подробиці про смартфон, про OnePlus 10T вже відомо чи не всі – крім ціни.

Рендери смартфона публікувалися в мережі раніше, як і характеристики. OnePlus 10T не стане одкровенням щодо камери, але він виявиться першою моделлю бренду на однокристальній платформі Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, а також першою з 16 ГБ оперативної пам’яті. Тобто це таке оновлення за потужністю та швидкістю роботи.

Смартфон вже протестували у Geekbench

Також OnePlus 10T приписаний екран AMOLED з діагоналлю 6,7 дюйми, роздільною здатністю Full HD+ і кадровою частотою 120 Гц, 16-мегапіксельна фронтальна камера, основна камера з датчиками роздільною здатністю 50 (Sony IMX766), 16 і 2 Мп. Місткість акумуляторної батареї складе 4800 мА·год, і вона заряджатиметься дуже швидко від адаптера, що видає 150 Вт потужності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.