Власники Nothing Phone (1) скаржаться на частини, які відвалюються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Nothing Phone (1) можна назвати амбітним: його творці обрали складний шлях при розробці дизайну. Мобільник справді привертає увагу, проте реальність внесла свої коригування. Дизайном, зважаючи на все, слабкі сторони не обмежуються.

Однією з відмінних рис Nothing Phone (1) стали світлодіодні смуги на задній кришці смартфона: вони красиво світяться і виступають як індикатори подій. Але, як пише MyDrivers, в мережі з’явилися фото з світловою смужкою, що відклеюється. Не критично (працювати вона продовжує), але є шанс, що за нею будуть і інші.

Також видання згадує й інші скарги: іноді дуже нерівномірне підсвічування екрану, биті пікселі та «проблему гарбузового екрану» навколо вічка фронтальної камери. Що саме означає «гарбузовий екран», не зрозуміло, оскільки словосполучення пропонує автоматичний перекладач із китайської. У будь-якому разі звучить не дуже.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, у майбутніх партіях Nothing Phone (1) деякі проблеми будуть вирішені.

Смартфон, нагадаємо, отримав 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 778G+, 6,55-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, 8/12 ГБ оперативної, 128/256 ГБ постійної пам’яті. Ціна – близько $475.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.