Розкрито подробиці про нову HarmonyOS 3 від Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На просторах Мережі розкрито нові подробиці про майбутню HarmonyOS 3. Оновлена ​​операційна система від китайського бренду Huawei побачить світ уже наприкінці липня.

У Мережі також опубліковано тизер майбутньої ОС. HarmonyOS є повноцінною «операційкою» від Huawei, яка вперше дебютувала ще в серпні 2019 року. З того часу розробник регулярно поповнював її новими функціями та можливостями, на тлі чого вона стала однією з найбільш стрімко зростаючих операційних систем у світі. Наприклад, за рахунок функції HyperTerminal відразу кілька пристроїв можуть взаємодіяти між собою та допомагати один одному, а управління є гранично простим та зрозумілим.

Очікується, що HarmonyOS 3 забезпечить більш швидку роботу пристрою, краще захистить індивідуальні дані користувачів, оновлення торкнуться інтерфейс користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апдейт не оминув захист від шахрайських дій. Користувачі матимуть змогу налаштовувати в ОС розмір папок, додадуться карти блокування дисплея. Покажуть нову «операційку» вже 27 липня, а першим смартфоном із нею стане Huawei Mate 50.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.