Xiaomi Mi MIX став експонатом музею як витвір мистецтва

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Xiaomi Mi Mix визнаний культурною цінністю. Тепер смартфон красується в якості експоната в Мюнхенському Міжнародному музеї дизайну.

Варто відзначити, що раніше цей же смартфон китайської компанії був удостоєний включення в список творів мистецтв в Музеї дизайну Фінляндії і Нацмузею КНР. Дизайн, який тепер по праву можна вважати витвором мистецтва, розробив іменитий дизайнер Філіп Старк.

Однак користувачі сприйняли новину про включення смартфона в список «шедеврів» не так, як припускали в компанії Xiaomi. Багато з них почали висміювати дизайн гаджета і подібне рішення. Вони заявляють, що смартфон удостоєний звання «експоната» не в силу своїх дизайнерських якостей, а лише тому, що корпорація Xiaomi бере активну участь у спонсорській заступництві подібних закладів, які просувають в «сучасному світі сучасне мистецтво».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак мистецтво на те й мистецтво, щоб створювати на кожного глядача своє враження. І чи вважати твором мистецтва смартфон Xiaomi Mi Mix, кожен в праві вирішувати самостійно.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.