Із iPhone 14 приберуть компонент, який ненавидів Стів Джобс

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У лінійці iPhone 14 будуть моделі, які позбавлені слота для SIM-карти. Про це повідомляє азіатський ресурс MyDrivers із посиланням на інсайдерів. 

Реклама

Згідно з джерелом, деякі моделі лінійки iPhone 14 відрізнятимуться повною відсутністю слота для фізичної SIM-картки. Так вважає інсайдер із GlobalData. З цим погоджується Джефф Ховард, віце-президент з мобільних пристроїв оператора AT&T — він каже, що eSIM є логічним наступником звичайних SIM-слотів. 

Нагадаємо, що ще в iPhone 13 з’явилася можливість використовувати одразу дві eSIM одночасно. До цього користувачеві доводилося вставляти одну фізичну SIM-карту та одну eSIM, щоб скористатися двома номерами відразу. Тепер же в теорії власник iPhone 13 може обійтися без фізичної «симки», хоча сам слот у смартфоні, звичайно, є. 

Схоже, що Apple таки прийде до видалення фізичного SIM-лотка на користь інших внутрішніх елементів. Наприклад, замість нього компанія може трохи збільшити акумулятор. 

Родоначальник iPhone Стів Джобс спочатку був проти розміщення SIM-лотка в iPhone. Його команді важко вдалося умовити CEO Apple піти на це. Але навіть у 2022 році буде досить дивно отримати смартфон, в який не можна вставити звичайну сімку.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ