Найкращі нові смартфони Samsung 2022 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Samsung є одним із лідерів на ринку смартфонів, незмінно виробляючи високоякісні пристрої, багато з яких стали хітами. Тому, якщо ви збираєтеся придбати новий гаджет, варто придивитися до корейського асортименту. Щоб полегшити вашу долю, ми зібрали найкращі новинки компанії за 2022 рік.

Реклама

№5 – Samsung Galaxy A13

Наступник хіт-бюджетної моделі був випущений у березні цього року та отримав гарне оновлення з точки зору функцій. Пристрій оснащений 6,6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD+, сучасним дизайном і процесором Exynos 850. Фотофункція представлена ​​квадрокамерою на 50+5+2+2 МП, автономність забезпечується акумулятором на 5000 мАг з зарядним пристроєм на 15 Вт. Є NFC, Type-C і окремий слот для флешки.

№4 – Samsung Galaxy A33

Цікава річ про Samsung Galaxy A33 полягає в тому, що він має панель Super AMOLED, яка посилює Hertz, і процесор Exynos 1280 з модемом 5G. Любителі мобільної фотографії оцінять квадрокамеру 48+8+5+2 МП. Серед інших фішок відзначимо наявність стереодинаміків.

№3 – Samsung Galaxy M53

Samsung Galaxy M53 отримав блок основної камери, виконаний в стилі останніх iPhone. Має чотири сенсори: 108, 8, 2 і 2 Мп. Всю лицьову поверхню гаджета займає 6,7-дюймовий екран із частотою оновлення 120 Гц. Dimensity 900 використовується як процесор для забезпечення безперебійної роботи, а акумулятор ємністю 5000 мАг гарантує два дні автономної роботи.

№2 – Samsung Galaxy A53

Samsung Galaxy A53 пропонує власникам вологозахищений корпус IP67, Super AMOLED-дисплей, який видає зображення з контрастністю та насиченістю, частоту оновлення 120 Гц і процесор Exynos 1280, який чудово підходить для базових програм і сучасних ігор. Основна камера 64+12+5+5 Мп має оптичну стабілізацію зображення, стереосистему та батарею на 5000 мАг.

№1 – Samsung Galaxy S22 Ultra

Топовий флагман із усіма передовими технологіями. Також є 6,8-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2K і підтримкою стилуса, процесор Exynos 2200, створений за 4-нм техпроцесом, і корпус із матеріалів преміум-класу з захистом від вологи IP68. Крім того, варто відзначити наявність квадрокамер на 108+10+10+12 Мп, включаючи два телеоб’єктиви для зйомки з масштабуванням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: