Названо всі відмінності між OnePlus Nord CE 2 і Nord 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт розповів про відмінності моделі OnePlus Nord 2 від Nord CE 2. Різниця між ними насправді не лише в назві.

Починаються відмінності Nord 2 від Nord CE 2 із зовнішнього вигляду. Матеріал заднього корпусу у версії Nord 2 – скло, а у Nord CE 2 – пластик.

У комплекті з обома пристроями йдуть чохли та зарядка на 65 Вт. Що стосується дисплея, то апарати справді дуже близькі. Вони мають AMOLED-матриці з діагоналлю 6,4 дюйма та частотою оновлення 90 Гц. Трохи сучасніша матриця на Nord 2, проте загалом різниця між екранами практично не відчувається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Nord 2 встановлено процесор MediaTek 1200 (ОЗП 6/8/12 ГБ), але в Nord CE 2 – MediaTek 900 (ОЗП 6/8 ГБ). У повсякденних завданнях швидкості роботи смартфони ідентичні, а в іграх краще виявляється Nord 2, так як він оснащений більш потужним процесором. Крім того, версія Nord 2 набирає приблизно на 30 відсотків більше балів, аніж конкурент.

За автономністю різниці між пристроями немає взагалі. Навіть при дуже активному використанні до кінця дня у вас залишатиметься понад 30 відсотків заряду.

Фронтальна камера у Nord 2 має роздільну здатність 32 МП, у Nord CE 2 – 16 МП. Основні ж камери відрізняються сильніше: на Nord CE 2 стоїть модуль 64 МП, а на Nord 2 – 50 МП. На практиці набагато краще і фотографує, і записує відео за всіх умов OnePlus Nord 2. Приклади фото ви можете побачити нижче.

Якщо говорити про звук, то тут є деякі відмінності. На Nord 2 немає роз’єму для навушників, зате він може похвалитися стереозвучанням. У той же час у Nord CE 2 є роз’єм 3,5 Jack для гарнітури, тому він підійде тим, хто користується дротовими навушниками.

Висновок

В цілому, робить висновок фахівець, Nord 2 краще, ніж Nord CE 2. Причому різниця між цими моделями досить відчутна. Краще Nord 2 і за матеріалом корпусу, і за наявності стереодинаміків, і потужнішого процесора, і якіснішої основної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.