Mi 12S Ultra перевершує iPhone 13 Pro Max в ігрових тестах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після порівняльних тестів Xiaomi Mi 12S Ultra за багатьма параметрами перевершує iPhone 13 Pro Max. Про це повідомляють автори експерименту Golden Reviewer.

Реклама

За словами тестувальників, висока продуктивність останнього смартфона китайського технічного гіганта забезпечується SD 8+ Gen1, поточним «найдосконалішим» чіпсетом Android.

– Якщо виробник процесорів Qualcomm продовжить удосконалювати чіпсети Snapdragon такими ж темпами, процесори Android скоро зрівняються за можливостями чіпсетів iPhone, – ділиться своїми думками автор експерименту.

На підтвердження своїх слів персонаж наводить порівняння вищезгаданих пристроїв. Як виявилося, SD 8+ Gen 1 не тільки перевершує своїх попередників без «плюса» в назві, але й демонструє вищу продуктивність порівняно з чіпсетами, встановленими на Galaxy S22 Ultra та iPhone 13 Pro Max і частотою кадрів SE 2022. Крім того, флагман китайського техногіганта працює в максимальному режимі без перегріву.

Суперничати з Хiaomi 12S Ultra за частотою кадрів в екстремальному режимі роботи зміг лише iPad Mini 6 під керуванням чіпсету A15 Bionic. За результатами експерименту Golden Reviewer поставив Xiaomi 12S Ultra на перше місце, уточнює Gizmochina.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: