Відомо чому iPhone 14 стане популярнішим за попередні моделі від Apple

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Смартфони від Apple вже і так багато років не втрачають своєї популярності. Щороку нові моделі розкурюють з шаленою швидкістю. Аналітики компанії Apple дуже позитивно оцінюють продаж майбутньої новинки iPhine 14. Вони вважають, що її купуватимуть ще у великих обсягах і в результаті вона стане ще популярнішою.

Реклама

Із чим пов’язані такі позитивні прогнози? На даний час активно розвивається технологія 5G смартфонів. Раніше компанія Huawei та Apple були найпопулярнішими виробниками. У зв’язку з деякими санкціями проти Huawei вони практично йдуть з ринку 5G, тому що не отримують потрібних деталей, щоб виготовити відповідні смартфони. Тобто, коли всі випускають 5G моделі, Huawei робить 4G.

Раніше, коли Huawei вже починав зменшувати свою популярність, аналітики говорили, що на висоту піднімуться такі бренди, як Vivo, Oppo, Samsung, Xiaomi. Компанії Apple у цьому списку не було.

Тому, на думку аналітиків та експертів Appple, продажі iPhone 14 будуть більшими ніж iPhone 13. До речі, iPhone 13 на цілих 33% популярніший за попередню модель в цей же час. Це також одна з причин, чому співробітники Apple очікують на великий успіх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: