Як виглядає офіційний чохол для «прозорого» смартфона Nothing Phone (1)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний дизайнер та інсайдер Бен Гескін опублікував у Мережі свіжі матеріали по свіжоанонсованому смартфону Nothing Phone (1).

Так, наприклад, він показав, як виглядає офіційний чохол для телефону від виробника. Це було особливо цікаво з огляду на те, що сам апарат має прозору задню кришку.

Виявилося, що захисний чохол не завадить милуватися пристроєм, тому що він виконаний із прозорого твердого пластику і теж просвічує.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Водночас Гескін продемонстрував, що підсвічування на задній панелі може блимати під ритм запущеної музики. Нагадаємо, що в основу Nothing Phone(1) ліг чіп Snapdragon 778G+, а ціна смартфона починається від 400 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.