Названо смартфони Xiaomi, які більше не оновлюватимуться

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Менш ніж за тиждень Xiaomi припинить розробку нових внутрішніх бета-версій MIUI як мінімум на 12 смартфонах компанії. 18 липня – крайній термін. З цього дня різні Xiaomi, Redmi та POCO більше не отримуватимуть оновлення.

Інформація походить від команди MIUIes і в принципі стосується пристрої з китайським ПЗУ. Однак цілком очевидно, що зрештою це вплине на Global ROM та EEA.

Усього 12 смартфонів Xiaomi не отримають нові версії внутрішньої бета-версії MIUI. Зокрема, смартфони, термін служби яких добігає кінця, такі:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Mi CC9 Pro
  • Xiaomi Mi Note 10 / Xiaomi Mi Note 10 Pro
  • Xiaomi Mi 10 / Xiaomi Mi 10 Pro / Xiaomi Mi 10 Lite Zoom
  • Redmi K30 / Redmi K30 Pro / Redmi K30i 5G / Redmi K30 5G
  • POCO X2
  • POCO F2 Pro

Але стабільна версія MIUI на цих смартфонах продовжуватиме отримувати поліпшення та виправлення помилок. Іншими словами, якщо у вас є один із цих смартфонів з MIUI 13, для них, як і раніше, будуть доступні дрібні оновлення, однак вони не зможуть оновитися до MIUI 13.5 і пізніших версій.

Таким чином, 18 липня знаменує закінчення терміну служби всіх цих смартфонів Xiaomi. Тому, якщо у вас смартфон зі списку, розгляньте можливість переходу на новішу модель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.