Новий флагман Xiaomi – головний компактний смартфон на ринку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку липня Xiaomi представила низку новинок – однією з найцікавіших став компактний флагман Xiaomi 12S. На жаль, модель залишиться ексклюзивом для китайського ринку, але впевнені, що вона зацікавить багатьох. Нижче розповімо про цей смартфон детальніше.

Девайс доступний у чотирьох кольорах: чорному, білому, бузковому та зеленому. На скляному (або шкіряному в останній варіації) заднику знаходиться потрійна камера на 50+13+2 Мп, виконана у співпраці з Leica – основний об’єктив отримав оптичну стабілізацію. Спереду – 120-ГЦ AMOLED-дисплей на 6,28 дюйма з високою піковою яскравістю 1100 ніт та отвором під 32-мегапіксельну фронталку. За продуктивність відповідає найпотужніший чіпсет від Qualcomm – Snapdragon 8+ Gen 1.

Апарат отримав 4 модифікації пам’яті: на 8/128, 8/256, 12/256 та 12/512 Гбайт. Підтримка MicroSD не передбачена. Автономність забезпечує акумулятор на 4500 mAh, є підтримка провідної 67-ватної зарядки, бездротової на 50 Вт і реверсивної 10-ватної. Також пристрій має стереодинаміки Harman/Kardon, підекранний сканер відбитків, ІЧ-порт і NFC-модуль. Смарт працює на фірмовій оболонці MIUI 13 під керуванням Android 12.

Китайська версія Xiaomi 12S без Band 20 вже доступна на Алі від 21 тисячі гривень . Але ми рекомендуємо не переплачувати і вистачати Xiaomi 12X – у нього трохи слабше відсотків, трохи гірше фотоможливості і немає підтримки зарядки без дроту. В іншому він нічим не відрізняється від «ески».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.