iPhone X Plus може отримати підтримку двох SIM-карт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone X 2018 модельного року отримає 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю тисяча двісті сорок два x 2688 точок і підтримку двох SIM-карт, повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, близькі до планів компанії. Це вже другий випадок згадки авторитетним ЗМІ наявності в новій моделі iPhone додаткового слота для SIM-карт.

Випуск збільшеної версії iPhone X – надзвичайно важливий крок для Apple, каже Джин Мюнстер, аналітик і колумніст Bloomberg. Людина влаштована таким чином, що він може не помічати як завгодно продуктивного «заліза», але обов’язково клюне на зміну в зовнішності.

«Це добре помітно на прикладі iPhone 6, і ми припускаємо, що в поточному році відбудеться приблизно те ж саме», – підкреслив Мюнстер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передбачається, що смартфон з по-справжньому великим екраном замінить споживачам потребу в компактних планшетах. 6,5 дюймів буде більш ніж достатньо не тільки для веб-серфінгу, але і для більш серйозних завдань на зразок редагування таблиць, створення презентацій і т. і.

Щоб забезпечити максимально позитивний досвід взаємодії з таким дисплеєм, виробникові доведеться ще більше збільшити його роздільну здатність.

За інформацією Bloomberg, майбутній iPhone X Plus, розробка якого ведеться в рамках секретного проекту D33, отримає роздільну здатність 2142 x 2688 точок.Приблизно такою самою роздільною здатністю володіє 12-дюймовий MacBook, чий дисплей безумовно не можна звинуватити в зернистості і відсутності належної різкості.

Рішення про випуск iPhone з додатковим слотом для SIM-карт при цьому поки обговорюється, розповідають співрозмовники Bloomberg.

В даний момент в Купертіно розглядають кілька можливих варіантів – від випуску універсальної моделі з E-SIM до поставок кастомних версій в регіони, де смартфони з можливістю установки більше однієї SIM-карти особливо затребувані споживачами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.