Categories: Смартфони

Попит на Samsung Galaxy S9 | S9 + в перші години замовлення вдвічі перевищив інтерес до попередньої лінійки

Share

26 лютого 2018 року Великі федеральні магазини, запустили передзамовлення на нові смартфони Samsung Galaxy S9 | S9 +. За підсумками першого дня попит на Samsung Galaxy S9 і S9 + вищий, ніж на попереднє покоління смартфонів Samsung Galaxy 8 і 8+ в півтора і два з половиною рази відповідно. При оформленні попереднього замовлення клієнти зможуть отримати новинку раніше офіційного старту продажів – з 9 березня і в комплекті з бездротовим зарядним пристроєм Samsung .

За результатами першого дня магазини відзначають зростання попиту на нову лінійку в середньому вдвічі в порівнянні з першим днем ​​оформлення попередніх замовлень на смартфони Galaxy S8 / S8 +. Найпопулярніша модель – Galaxy S9 + з пам’яттю 256 ГБ в кольорі «Чорний діамант».

«Близько 60% користувачів вибирають флагманські моделі« + »зі збільшеною діагоналлю екрана.Широкоформатний дисплей стрімко набирає популярність, так як, по-перше, дає практично необмежені можливості в галузі навчання, роботи і розваг. По-друге, провідні виробники «постачають» старші моделі додатковими технічними потужностями і характеристиками, що підвищують продуктивність і розширюють функціонал пристроїв » , – зазначив директор напряму« Цифрова техніка ».

У цих магазинах попередні замовлення відкриті як онлайн, так і в роздріб з вечора 25 лютого. Смартфони доступні у всіх кольорах – «Чорний діамант», «Титан» і «Ультрафіолет» з розміром пам’яті 64 або 256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний старт продажів Samsung Galaxy S9 | S9 + в Україні – 16 березня 2018 року.

Новий погляд на камеру

Смартфони Samsung Galaxy S9 і S9 +, представлені 25 лютого в Барселоні, створені для нового формату спілкування, обміну інформацією та взаємодії з навколишнім світом. Вони отримали найдосконалішу модель камери від Samsung, щоб користувачі все частіше спілкувалися і висловлювали свої емоції за допомогою зображень, відео та емоджі. Зберегти найважливіші і найяскравіші моменти дозволять режим сверхсповільненої зйомки, оновлений об’єктив з подвійною діафрагмою і функціями для зйомки при низькому освітленні, а також персоналізовані селфімоджі.

Новий погляд на розваги

Galaxy S9 і S9 + володіють розширеними функціями для розваг: технологією об’ємного звучання Dolby Atmos, потужними стереодинаміками від AKG і ультрасучасним «безмежним» дисплеєм – найважливішим елементом дизайну смартфонів Samsung. Крім того, в новинках встановлено додаток SmartThings, що дозволяє за допомогою смартфона легко управляти «підключеною» побутовою технікою і пристроями розумного будинку Samsung.

Краща якість стає стандартом  

Пристрої Samsung вважаються «золотим стандартом» на ринку смартфонів за рівнем захисту від води і пилу за стандартом IP68 і швидкої бездротової зарядки. Galaxy S9 і S9 + підтримують розширення пам’яті до 400 ГБ за допомогою карти пам’яті microSD і оснащені новітніми процесорами додатків, що забезпечують потужну продуктивність і неперевершену якість обробки зображень.

Більш того, користувачі Galaxy S9 і S9 + можуть не турбуватися про свої персональні дані – смартфони захищені новітньою платформою безпеки Samsung Knox 3.1. Пристрої підтримують три способи біометричної аутентифікації – по райдужній оболонці ока, відбитком пальця або за допомогою функції розпізнавання осіб. Таким чином, користувачі можуть вибрати оптимальний спосіб захистити свій смартфон і всю інформацію на ньому. На Galaxy S9 і S9 + також вперше доступна функція Dedicated Fingerprint, що дозволяє використовувати один відбиток пальця для розблокування смартфона, а інший – для доступу до захищеної папки.

Galaxy S9 і S9 + виводять контроль стану здоров’я користувача на новий рівень завдяки вдосконаленому оптичному сенсору, вбудованому в смартфон. Оптичний сенсор надає більш детальну і точну інформацію про ключові показники фізичного стану власника. Сенсор дозволяє Galaxy S9 і S9 + стежити за навантаженням на серце (HeartLoad Factor) користувача в даний момент часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024

    Новий ШІ-чіп Apple M4 можуть представити вже 7 травня разом з iPad Pro

    До цього часу компанії вдавалося тримати технічні дані планшетів у секреті. Однак, з огляду на…

    29.04.2024

    З’явилися подробиці про доступні камерофони Huawei nova 13 Pro та nova 13 Ultra

    Нові смартфони компанії Huawei, nova 13 Pro і nova 13 Ultra можуть отримати процесор Kirin…

    29.04.2024