Представлені ігрові смартфони Asus ROG Phone 6 та ROG Phone 6 Pro

Компанія Asus представила свої нові ігрові смартфони ROG Phone 6 та ROG Phone 6 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Моделі між собою дуже схожі як зовні, і технічно. Загалом серед відмінностей можна лише максимальний обсяг ОЗП та додатковий екран на задній кришці у версії Pro. Якщо точніше, у ROG Phone 6 ззаду є схожий на дисплей блок з підсвічуванням, а ось у версії Pro там саме екран OLED діагоналлю 2 дюйми, на який можна вивести одну з безлічі встановлених анімацій.

Говорячи про основні параметри, новинки отримали екран AMOLED діагоналлю 6,78 дюйми роздільною здатністю 2448 х 1080 пікселів з підтримкою 165 Гц. Частота роботи сенсора підвищена до 720 Гц. Серцем служи SoC Snapdragon 8 Plus Gen 1. Оперативної пам’яті у молодшої моделі передбачено від 8 до 16 ГБ, а старшої лише 18 ГБ. У всіх випадках це LPDDR5. Флеш-пам’яті UFS 3.1 є 256 чи 512 ГБ.

Камера представлена ​​головним 50-мегапіксельним датчиком Sony IMX766, тобто потенціал для отримання хороших фотографій та відео смартфон має. Також є надширик роздільною здатністю 13 Мп та макрокамера. Роздільна здатність фронтальної камери становить 12 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Місткість акумулятора, як і раніше, становить значні 6000 мА • год. Є швидка 65-ватна зарядка, відразу два порти USB-C та фірмові аксесуари, включаючи зовнішній вентилятор AeroActive та геймпад ROG Kunai. Крім того, Asus випустила навушники ROG Cetra True Wireless та Cetra True Wireless Pro.

З іншого можна відзначити Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, стереодинаміки, потрійний мікрофон, модуль Qualcomm WCD9385, захист від вологи та пилу IPx4 та фірмові ультразвукові курки AirTrigger 6. Важить смартфон 239 г.

ROG Phone 6 стартуватиме з 1000 євро, але це версія з 12 ГБ ОЗП. На сайті також вказано версію з 8 ГБ, але джерело про неї нічого не знає. ROG Phone 6 Pro обійдеться у 1300 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.