Названо найпопулярніший смартфон Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно Samsung відмовилася від підтримки окремої лінійки смартфонів Galaxy Note. Натомість компанія вирішила «підтримувати дух» Note у нових флагманах S Ultra. І, схоже, це було правильне рішення.

Реклама

Відомий інсайдер Ice Universe повідомив, що річний обсяг продажів Galaxy S22 Ultra становив 10,9 млн штук. Це більше, ніж у останніх смартфонів лінійки Galaxy Note. Судіть самі:

  • Galaxy Note 8 — 10,3 млн.
  • Galaxy Note 9 — 9,6 млн
  • Серия Galaxy Note 10 — 9,5 млн
  • Серия Galaxy Note 20 — 7,5 млн.

При цьому високі показники продажів Galaxy S22 Ultra досягаються, незважаючи на його високу стартову ціну $1199,99 — одну з найвищих серед флагманських телефонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: