Топ-5 корисних програм на Android без яких не обійтися

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Всі користувачі телефонів з операційною системою Android знають, що в новому смартфоні із заводу вже встановлено певні програми. Як правило, цими додатками рідко користуються, а багато хто вважає їх непотрібними і займає зайве місце в пам’яті. А які ж програми є корисними чи необхідними?

Реклама

1. What’s app – один із найпопулярніших месенджерів, який, використовуючи Інтернет-з’єднання, дозволяє здійснювати аудіо- та відеодзвінки, обмін між користувачами текстовими та голосовими повідомленнями, фотографіями, файлами та іншою інформацією. Також можна здійснювати групові дзвінки.

2. Viber – ще один популярний месенджер, який за своїми функціями схожий на What’s app. Відмінність у тому, що у ньому можна створювати свої канали. З мінусів – наявність реклами.

3. Telegram – програма для обміну інформацією, створення групових чатів та дзвінків, каналів та ботів з широкими функціями. Дозволяє передавати файли будь-яких форматів та необмежених розмірів.

4. Погода – додаток показує точний прогноз погоди на день, три дні і навіть десять днів. При цьому надається метеозведення з відомостями про швидкість вітру, видимість на дорогах, атмосферний тиск, опади, хмарність, температуру повітря і води в прилеглих водоймах, геомагнітну активність та інші метеодані. Програму можна налаштувати на будь-яке місто та регіон.

5. TikTok – з цією програмою ви можете показати всьому світу свій настрій, уміння, навички, викладати оригінальні відеоролики, переглядати контент інших користувачів. У програмі вбудований зручний відеоредактор, що дозволяє монтувати ролики на ваш розсуд. Просте використання, підходить для користувачів будь-якого віку.

Звичайно ж корисних програм на Android набагато більше, і які з них найнеобхідніші — вибирати самому користувачеві. Адже цей вибір залежить від його переваг та рівня вирішення поставлених завдань.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ