Несподіваний реліз Xiaomi 12 Lite: екран 120 Гц і тонкий корпус за $590

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Молодий» смартфон Xiaomi без будь-якого середнього шуму був представлений в Азербайджані, де вже доступний для предзаказу. Він отримав продуктивне залізо, 108-мегапіксельну камеру, підтримку швидкої зарядки, актуальну версію Android — і поступить у продаж уже на днях.

Новинка оснащена 6,55-дюймовою AMOLED-панеллю з інтегрованим сканером відбитків, роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц. Виявлена ​​підтримка HDR10+ і Dolby Vision. «Сердцем» пристрою став процесор Snapdragon 778G, що працює у зв’язку з 8 ГБ ОЗП. Об’єм вбудованого накопичувача гаджета становить 128 ГБ, місткість акумулятора з підтримкою 67-ватної швидкої зарядки — 4300 мАг.

У склад модуля камери Xiaomi 12 Lite входять три сенсори: головний на 108 Мп, ультраширок (8 Мп) і допоміжний 2-мегапіксельний датчик для макрозйомки. Фронталка, врізана вгору по центру дисплея, має роздільну здатність 32 Мп. Аппарат працює під управлінням ОС Android 12 з фірмовою графічною оболонкою MIUI 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У числі інших особливостей смартфона відзначаються дві стереодинаміки з підтримкою технології об’ємного звучання Dolby Atmos і тонкий корпус (7,29 мм без урахування зображення камери). Вага пристрою становить 173 грами. Xiaomi 12 Lite в зеленому, сиреневом і чорному корпусах надійде в продаж 9 липня за ціною $587 в перекладі з азербайджанською валютою. Про терміни доступності новинки в інших регіонах інформації поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.